sidebar

Залізниця у Польщі. Скасовується безкоштовний проїзд для біженців з України

З 1 липня польська залізниця PKP Intercity скасовує безкоштовний проїзд потягами для українських біженців. Впродовж червня українці могли безкоштовно подорожувати до 8 міст, а впродовж всього періоду безплатного проїзду польськими потягами, послугами PKP Intercity скористались понад 2,3 мільйона громадян України.

Як інформує PKP Intercity на офіційному сайті, з 1 липня поїздки громадян України відбуватимуться на загальних умовах. Правила, які зараз діють для отримання безкоштовних квитків для біженців, діятимуть до четверга, 30 червня. "З п’ятниці, 1 липня, ці поїздки відбуватимуться за загальними правилами, включеними до регламенту PKP Intercity. Безкоштовний проїзд для громадян України у 2-му класі поїздів економ категорій TLK та IC були запроваджені 26 лютого цього року", – кажуть у залізниці.

Подібні статті

Подорожі 6 березня 2024
Румунія та Болгарія увійшли до Шенгену: зменшили термін перебування для українців

До цього моменту і Румунія, і Болгарія надавали українцям додаткові 90 днів перебування, що у сумі виходило 180 днів вільних подорожей

Подорожі 2 жовтня 2022
В Дії тепер можна оформляти дозвіл на виїзд за кордон

Вже незабаром у державному порталі «Дія» батьки матимуть змогу оформлювати дозвіл на вивіз дитини за кордон, якій не виповнилося 16 років.