sidebar

Німеччина переходить на повністю електронне – без паперів – перевезення вантажів

Це значно скоротить і витрати, і час доставки

Німеччина приєдналася до протоколу e-CMR, тим самим підтвердивши свою готовність перейти на повністю безпаперові перевезення вантажів. 

Цифрова версія Конвенції ООН про перевезення вантажів (CMR), що діє з 2011 року, на сьогодні ратифікована 31 країною. Приєднання Німеччини, яка має статус найважливішої транзитної країни в ЄС, є значним кроком уперед на шляху до подальшої цифровізації вантажних перевезень, що залишається ключовим пріоритетом для IRU та його членів.

Уряд Німеччини минулого тижня передав відповідне повідомлення в ООН у Нью-Йорку. Таким чином, стандарт e-CMR дозволить логістичному сектору країни надавати ще ефективніші послуги своїм клієнтам як усередині країни, так і за її межами.

За рахунок усунення зайвих «паперів» рішення, засновані на протоколі e-CMR, знижують витрати на обробку, усувають адміністративні затримки та затримки з виставленням рахунків, а також скорочують розбіжності в місцях доставки.

Цифровий стандарт також підвищує прозорість та безпеку всього логістичного ланцюжка, забезпечуючи підвищену точність даних для відстеження поставок з доступом у режимі реального часу до інформації про отримання та доставку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини– підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Подібні статті

Транспорт 5 січня 2024
Звільнено з посад 25 керівників регіональних і територіальних сервісних центрів МВС

Громадяни почали більше звертатися до правоохоронних органів і надавати інформацію щодо вимагання у них коштів у сервісних центрах.